تاریخ : شنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۳ Saturday, 30 November , 2024

بدهی بیمه‌ها به بیمارستان‌ها از جیب بیمار پرداخت می‌شود!

  • کد خبر : 4582
  • ۲۵ آذر ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۰
بدهی بیمه‌ها به بیمارستان‌ها از جیب بیمار پرداخت می‌شود!

حق بیمه می دهیم که در وقت مبادا بتوانیم از مزایای آن بهره‌مند شویم، اما به نظر می‌رسد برخی مراکز و مؤسسات درمانی، بیمه‌ها را قبول ندارند و باید از جیب پرداخت کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، یکی از مشکلات و چالش‌های بیمه شدگان، استفاده بهینه از خدمات درمانی است که در قبال آن، هر ماه حق بیمه پرداخت می‌کنند؛ اما به دلایل عدیده ای امکان برخورداری از مزایای بیمه را ندارند.

در این بین، بیمارستان‌ها را می‌توان به عنوان نقطه چالش بین بیمه گذار و بیمه گر تلقی کرد، زیرا؛ بیشترین حجم مراجعات و خدمات درمانی در بیمارستان‌ها انجام می‌شود و از همین رو، بیمه شدگان توقع دارند، کمترین چالش و مشکل را با بیمارستان‌ها داشته باشند.

سلمان اسحاقی سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، معتقد است؛ با پرداخت به موقع بدهی بیمه‌ها، می‌توان برای کادر درمان، دانشگاه‌های علوم پزشکی و داروخانه‌های استان‌های محروم و کم برخوردار، مشوق و انگیزه ایجاد کرد و یکی از دلایلی که ۶۰ درصد پزشکان متخصص در ۵ کلانشهر کشور هستند به این خاطر است که توانسته‌اند این خلاء را با ایجاد مطب‌های خصوصی پُر کنند اما استان‌های محروم از ظرفیت مطب‌های خصوصی نمی‌توانند استفاده کنند، بنابراین پرداخت معوقات در زمان مناسب می‌تواند کارساز باشد.

وی با عنوان این مطلب که بیمه‌ها یکی از ارکان بسیار مهم برای خدمات رسانی به مردم در حوزه سلامت هستند، افزود: بیمه‌ها باید به تکالیف قانونی خودشان در زمان مقرر عمل کنند. وقتی مطالبات مراکز درمانی در زمان مقرر، مشخص و معین پرداخت شود، می‌توانند خدمات بهتری به مردم و بیماران ارائه کنند.

طبق قانون بیمه‌ها باید ظرف یک ماه ۶۰ درصد مطالبات مراکز و مؤسسات طرف قرارداد و ظرف سه ماه با آنها تسویه کنند.

این در حالی است که چنین اتفاقی هرگز رخ نمی‌دهد و بیمه‌ها از قانون تمکین نمی‌کنند. همین موضوع باعث اعتراض و گلایه مراکز و مؤسسات درمانی طرف قرارداد بیمه‌ها می‌شود و در نهایت، از عقد قرارداد با آنها امتناع می‌کنند.

نتیجه این چالش و دعوا، باعث می‌شود بیمه شدگان ضرر کنند و هزینه‌های درمان را از جیب پرداخت کنند.

سعید کریمی معاون درمان وزارت بهداشت، با انتقاد از بیمه‌های پایه که در پرداخت مطالبات مراکز و مؤسسات درمانی تأخیر می‌کنند، به ۱۱۰ بیمارستان در کشور اشاره کرد که با بیمه‌های پایه قرارداد ندارند.

وی با عنوان این مطلب که ما نمی‌توانیم این بیمارستان‌ها را پلمب کنیم، گفت: تعدادی از این بیمارستان‌ها برای تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح است.

معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد: راه‌هایی وجود دارد که صنعت بیمه در کشور پا بگیرد و قوی شود، مثل بقیه کشورها مردم نباید این پول را بدهند باید قیمت‌ها واقعی، ولی از طریق بیمه‌ها پرداخت شود.

مشکلات بیمه‌ها با مراکز و مؤسسات درمانی، تمامی ندارد و در این بین؛ بیماران هستند که متضرر می‌شوند. زیرا، حق بیمه را پرداخت می‌کنند اما نمی‌توانند آن طور که باید از مزایای پیش بینی شده در قوانین و مقررات، استفاده کنند.

لینک کوتاه : https://khooshkhabar.com/?p=4582

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.