رئیس دانشگاه تبریز با اشاره به میزبانی دانشگاه تبریز از حدود 2 هزار دانشجوی بینالمللی از 9 کشور دنیا، گفت: جذب دانشجویان بینالمللی یکی از راههای تقویت دیپلماسی علمی است اما در کنار آن، انجام طرحهای پژوهشی مشترک و برگزاری برنامههای آموزشی مشترک با کشورهای اروپایی و توجه جدی به برنامه تبادل استاد و دانشجو نیز باید جزو اولویتهای ما باشد.
رئیس دانشگاه تبریز، همکاری علمی با اروپا را یک مسالهی جدی درراستای برنامه راهبردی دانشگاه عنوان کرد و افزود: باتوجه به وضعیت بسیار خوب دانشگاه تبریز در بحث رتبهبندیهای بینالمللی، خواستار ایجاد رابطهی علمی بیشتر با کشورهای اروپایی هستیم.
دانشگاه تبریز میزبان حدود دو هزار دانشجوی بینالمللی از 9 کشور دنیانصرالهزاده با اشاره به میزبانی دانشگاه تبریز از حدود دو هزار دانشجوی بینالمللی از 9 کشور دنیا، خاطرنشان کرد: جذب دانشجویان بینالمللی یکی از راههای تقویت دیپلماسی علمی است اما در کنار آن، انجام طرحهای پژوهشی مشترک و برگزاری برنامههای آموزشی مشترک با کشورهای اروپایی و توجه جدی به برنامه تبادل استاد و دانشجو نیز باید جزو اولویتهای ما باشد.
وی با تأکید بر ضرورت برنامهریزی کلان و اجرایی این برنامهها با جزئیات، یادآور شد: دانشگاه تبریز دارای یک برنامهی راهبردی در بحث بینالمللیسازی است و در بسیاری از نظامهای رتبهبندی دارای وضعیت بسیار مناسب درمقایسه با دانشگاههای اروپایی است. احصاء، تنظیم و تدوین استانداردهای بینالمللی شدن ضرورتی بسیار مهم است که این امر برعهدهی مدیریت همکاریهای علمی و بینالمللی و کارگروه بینالمللیسازی دانشگاه گذاشته شده است که این استانداردها باید تمامی جزئیات و برنامههای کلان دانشگاه را در بر بگیرد.