استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه مدارس کانکسی در شأن این استان نیست، از فرمانداران خواست تا با اولویتبندی نسبت به حل این مشکل اقدام کنند.
وی ادامه داد: فرمانداران و رؤسای آموزش و پرورش خودشان با حضور در روستاها از مدارس کانکسی و مناطق محروم بازدید کنند و دغدغههای معلمان و دانش آموزان را از نزدیک بشنوند.
استاندار آذربایجان شرقی در ادامه اظهار داشت: آمارهای قبولشدگان رشتههای ریاضی و انسانی در مدارس استان رضایت بخش نیست و باید برای آنها تدبیر شود.
وی با تاکید بر اینکه شناخت مساله نصف پاسخ است، گفت: اگر سیستم سخت افزاری همچون ساخت و تجهیز مدارس ارتقا یابد اما بخش نرم افزاری و خروجی آن تغییری نکند، موضوع ابتر خواهد ماند.
رحمتی با تاکید بر احیای ستاد سواد آموزی در شهرستانها گفت: برای کاهش نرخ بیسوادی در استان علاوه بر اینکه آمار و ارقام در شهرستانها به طور دقیق احصا شوند، برنامههای مؤثری تدوین و کار کارشناسی انجام شود.
وی با اشاره به اینکه آذربایجان شرقی یک استان صنعتی است گفت: با توجه اینکه در استان ما بیش از پنج هزار کارخانه و کارگاه فعال وجود دارد یک جامعه هدف از بین آنها انتخاب و با هنرستانهای مهارت افزایی تفاهمهایی برای تأمین نیروی کارآموز برقرار شود.
استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: در فصل کاری سه تا چهار ماه فرصت وجود دارد تا با کار شبانه روزی پروژههای مدرسه سازی را با جدیت انجام داده و مدارس را برای مهرماه و زمان بازگشایی آماده کرد.
وی در پایان گفت: رتبه بندی معلمان از افتخارات دولت سیزدهم است که هر چند شاید تمام مشکلات را حل نکند اما گام بزرگی است که در این راستا برداشته شده تا گوشهای از مشکلات را رفع کند.