تاریخ : شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳ Saturday, 23 November , 2024

پنج استاد دانشگاه‌های مراغه در فهرست پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر جهان قرار گرفتند

  • کد خبر : 22100
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۱
پنج استاد دانشگاه‌های مراغه در فهرست پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر جهان قرار گرفتند

مراغه- ایرنا- مدیر پژوهش دانشگاه مراغه گفت: بنا به گزارش اخیر مؤسسه «ISC» پنج استاد دانشگاه‌های این شهرستان در فهرست پژوهشگران پر استناد یک درصد برتر جهان طی سال میلادی ۲۰۲۴ قرار گرفتند.

دکتر «مازیار فهیمی فرزام» روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: مؤسسه ISC آخرین فهرست پژوهشگران ایرانی پراستناد یک درصد برتر جهان در ۲۲ حوزه موضوعی علوم را بر اساس پایگاه شاخص‌های اساسی علم (ESI) در سال جاری استخراج و پایش کرده است.

مدیر پژوهش دانشگاه مراغه اضافه کرد: طبق این گزارش و بر اساس وابستگی اصلی سازمانی، سهم دانشکده علوم پزشکی مراغه از پژوهشگران ایرانی پراستناد یک درصد برتر جهان یک نفر و سهم دانشگاه مراغه نیز چهار نفر است.

وی ادامه داد: در حوزه موضوعی پزشکی بالینی، دکتر «ادریس حسن‌پور» عضو هیات علمی و رئیس مرکز تحقیقات مدیریت سلامت مبتنی بر شواهد دانشکده علوم پزشکی مراغه و متخصص مدیریت بهداشت و درمان و فلوشیپ پزشکی مبتنی بر شواهد در فهرست دانشمندان پراستناد یک درصد برتر جهان در سال ۲۰۲۴ قرار گرفت.

دکتر فهیمی فرزام ادامه داد: از دانشگاه مراغه نیز دکتر «مهدی اسرافیلی» و دکتر «رضا اباذری» اعضای هیات علمی دانشگاه با مدرک دکتری شیمی در حوزه موضوعی شیمی در فهرست پژوهشگران ایرانی پر استناد یک درصد برتر جهان معرفی شدند.

به گفته وی در حوزه علوم کشاورزی، دکتر «محمدرضا مرشدلو» دانشیار دانشکده کشاورزی دانشگاه مراغه در فهرست پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر جهان در سال ۲۰۲۴ قرار گرفت؛ همچنین، در حوزه مهندسی، نام دکتر «حسین نامی» با مدرک دکتری مهندسی مکانیک از دانشگاه مراغه در این فهرست به چشم می‌خورد.

مدیر پژوهش دانشگاه مراغه این را هم بیان کرد: دکتر ادریس حسن‌پور، دکتر مهدی اسرافیلی و دکتر حسین نامی در سال گذشته نیز جزء این فهرست بودند.

به گزارش ایرنا فراهم کردن امکان شناسایی و معرفی محققان پراستناد برتر یکی از مهمترین اهداف موسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC) است زیرا پژوهشگران پراستناد برتر، مهمترین عامل تولید علم و دانش محسوب می‌شوند و تعداد دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی و پژوهشگران پر استناد، از فاکتورهای اصلی مرجعیت علمی در سطح جهان محسوب می‌شود.

لینک کوتاه : https://khooshkhabar.com/?p=22100

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.