تاریخ : سه شنبه, ۱۸ دی , ۱۴۰۳ Tuesday, 7 January , 2025

کسب ۱۷۰ میلیارد تومان از اجرای طرح مولدسازی مدارس

  • کد خبر : 25490
  • ۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۳
کسب ۱۷۰ میلیارد تومان از اجرای طرح مولدسازی مدارس

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه ۱۷۰ میلیارد تومان از محل مولدسازی کسب شده است، گفت: مدارس کانکسی و سنگی ناایمن در اولویت طرح محرومیت زدایی قرار گرفته‌اند.

 

به گزارش نصر، آموزش و پرورش بر اساس بند (ی) تبصره ۹ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ باید از طریق مولدسازی املاک مازاد و بلااستفاده، طرح‌های نیمه تمام خود را (با اولویت مدارس خیرساز) تکمیل و فضاهای استاندارد و ایمن برای دانش‌آموزان آماده کند؛ براین اساس، املاک بلااستفاده و مازاد دولتی مشمول طرح مولدسازی هستند و نتایج حاصل از مولدسازی املاک آموزش و پرورش فقط در مدرسه‌سازی مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

همچنین مطابق این قانون، هیچ ملک خیرسازی در طرح مولدسازی قرار نگرفته است. موارد احتمالی پس از بررسی اولیه و در مرحله تثبیت سند مالکیت اصلاح خواهد شد. اساساً املاکی که مالکیت آن به نام دولت و دولتی‌ساز نباشد نمی‌تواند در مسیر مولدسازی قرار گیرد؛ مگر آنکه فرد خیر برنامه‌های ارتقایی برای خدمات آموزشی آن ملک داشته باشد که با نظارت و رضایت وی فضای استاندارد و ایمن برای دانش آموزان آماده خواهد شد.

در این راستا، حمیدرضا خان محمدی روز یکشنبه در گفت‌وگویی درباره مولدسازی فضاهای آموزشی با هدف ایجاد عدالت آموزشی، اظهار داشت: قانون مولدسازی ۲ سال دیگر تمدید شد و از محل مولدسازی حدود ۱۷۰ میلیارد تومان بدست آورده‌ایم که هرچند مبلغ قابل توجهی نیست اما این موضوع را اعلام می‌کنیم زیرا بسیاری از افراد به انجام این اقدام باور نداشتند.

وی با بیان اینکه مبالغ بدست آمده از مولدسازی در تکمیل یا ساخت مدارس بکارگرفته می‌شود، افزود: به زودی اولین مدارسی که از محل مولدسازی تکمیل و احداث شده‌اند یعنی ۴۰ کلاس درس رونمایی می‌شود.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور ادامه داد: حدود ۴۶۰ ملک برای فرایند مولدسازی در نظر گرفته شده‌اند که وقتی وضعیت این املاک کاملاً روشن شود، بسته‌های دوم و سوم ارائه می‌شوند.پایان اجرای آزمایشی طرح محرومیت زدایی

خان محمدی درباره محرومیت‌زدایی آموزشی اظهار داشت: این اقدام یک نهضت و کار با الگوی جدید مردم پایه است و تفاوت آن حتی با کار خیر در این است که خود مردم در روستاها نیاز به ساخت و احداث یا تخریب و بازسازی مدرسه را شناسایی می‌کنند و پای کار هستند که دولت هم در کنار آنها قرار می‌گیرد.

وی با تاکید براینکه مرحله آزمایشی این طرح در چند روستا انجام شده است، افزود: مردم برای موضوعات مختلف از جمله در جمع آوری مدارس کانکسی و مدارس سنگی ناایمن که در مناطقی از زاگرس قرار دارد، پای کار آمده‌اند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه پیشتر خیرین هم پای کار بودند، ادامه داد: بنیاد برکت، ستاد اجرایی فرمان امام و بنیاد مستضعفان جزء شرکای راهبردی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور هستند.

خان‌محمدی با اعلام اینکه راهبری موضوع محرومیت زدایی در مناطق مختلف کشور به عهده استانداری‌ها است، گفت: شناسایی عوارض، مدارس عارضه‌ای و نیازهای موجود را استانداری‌ها انجام می‌دهند، سپس برای رفع آنها اقدام می‌شود.

 

 

لینک کوتاه : https://khooshkhabar.com/?p=25490

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.