معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از افزایش ۵۰ درصدی حق الزحمه کار دانشجویی خبر داد.
وی اظهار داشت: این افزایش به پیشنهاد معاونت پرستاری و با تصویب هیأت امنای مشترک وزارت بهداشت صورت گرفته است.
معاون پرستاری وزارت بهداشت، با بیان اینکه دانشجویان پرستاری در دوران تحصیل خود، ضمن کسب تجربه عملی، بخشی از هزینههای تحصیل خود را نیز از طریق کار دانشجویی تامین میکنند، خاطرنشان کرد: افزایش ۵۰ درصدی حق الزحمه کار دانشجویی، گامی مثبت در جهت حمایت و قدردانی از تلاشهای ارزشمند آنان در عرصه سلامت کشور به شمار میرود.
به گفته عبادی، توجه به دانشجویان، انگیزه و روحیه آنان را برای ارائه خدمات بهتر و با کیفیتتر ارتقا خواهد داد و به نفع نظام سلامت کشور خواهد بود.
به گزارش ایرنا، در حال حاضر ۱۰ هزار و ۵۰۰ نفر دانشجوی پرستاری در مقطع کارشناسی تحصیل می کنند و در ۲ سال گذشته ۱۶ هزار تخت به سرانه تختهای بیمارستانی کشور اضافه شده است.
پیشتر معاون پرستاری وزارت بهداشت از ابلاغ تعرفه خدمات پرستاری در سال ۱۴۰۳ خبر داده و گفته بود: امسال برای نخستین بار تعرفه ترجیحی برای مناطق کمتر برخوردار تصویب شد که گامی در جهت دسترسی عادلانه مردم به خدمات پرستاری و انگیزه همکاران جهت ماندگاری در این مناطق است.
معاون پرستاری وزارت بهداشت به افزایش ۵۰ درصدی ضریب ریالی k پایه کارشناسان پروانهدار و پرستاری اشاره کرد و افزود: این افزایش نسبت به سال گذشته از ۲۰ هزار و ۱۰۰ تومان به ۳۰ هزار و ۲۰۰ تومان رسیده است.
دکتر عبادی همچنین گفت: ۱۵ درصد به ارزش نسبی خدمات پرستاری(k) نسبت به سال قبل اضافه شده است که این مصوبات منجر به رشد مناسبی در میزان تعرفه پرستاران در سال ۱۴۰۳ خواهد شد.
معاون پرستاری وزارت بهداشت با اشاره به مزایای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری، تصریح کرد: با اجرای این قانون، استقلال مالی و ارتقای هویت سازمانی گروه پرستاری بهبود یافته است.
وی افزود: این قانون منابع جدید مالی را برای بیمارستان ها فراهم کره است. دانشگاههای علوم پزشکی موظفند در توزیع این منابع وفق دستورالعمل های ابلاغی نقش فعالانهای داشته باشند تا منافع آن به طور عادلانه به تمامی پرستاران برسد.
وی از اهتمام دولت سیزدهم و وزارت بهداشت برای حل مشکلات پرستاری خبر داد و گفت: این دستاوردها حاصل تلاشهای یکساله و اصلاحات انجام شده در قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری است که بدون شک، این اقدامات گامی کوچک در جهت ارتقای جایگاه پرستاران در نظام سلامت کشور و افزایش انگیزه آنها برای ارائه خدمات بهتر به مردم شریف ایران خواهد بود.
انتهای پیام/