تاریخ : پنجشنبه, ۲۷ دی , ۱۴۰۳ Thursday, 16 January , 2025

شهر ۲۰۰ هزار نفری سهند بیمارستان ندارد/ بلاتکلیفی ۵ ساله مردم

  • کد خبر : 11768
  • ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۷
شهر ۲۰۰ هزار نفری سهند بیمارستان ندارد/ بلاتکلیفی ۵ ساله مردم

تبریز- احداث بیمارستان مطالبه به حق مردم شهر ۲۰۰ هزار نفری سهند به عنوان دومین شهر پرجمعیت آذربایجان شرقی است.

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها؛ اگرچه تا امروز حضور و پیگیری مؤثر و مستمر استاندار جوان و جدید آذربایجان شرقی موجب گره‌گشایی در بسیاری از امور و پیشبرد پروژه‌های بر جای مانده شده، اما مردم سهند که حدود ۲۰۰ هزار جمعیت را در بر می‌گیرد، همچنان یک خواسته مهم از استاندار دارند: بیمارستان!

حدود ۵ سال پیش تمام زمینه‌ها برای احداث بیمارستانی بزرگ و مجهز توسط خیرین انجام شده بود؛ بدین ترتیب، مقرر شد زمینی دولتی با برآورد هزینه روز به خیر بیمارستان‌ساز فروخته شود تا او بتواند اقدامات عمرانی را با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برای احداث این بیمارستان پیش ببرد.

مردم سهند که به کمترین امکانات زندگی راضی هستند، بیش از دو دهه است که برای دریافت کوچک‌ترین خدمات بهداشتی و درمانی ۲۰ کیلومتر مسیر طی می‌کنند تا به تبریز برسنداما با روی کار آمدن دولت جدید و تغییراتی که در بدنه دانشگاه علوم پزشکی به وقوع پیوست، علی رغم صدور موافقت‌های اولیه توسط وزارتخانه، عملیات احداث بیمارستان به دلیل عدم هماهنگی در صدور مجوزهای بعدی متوقف شد.

حال مردم سهند از استاندار جوان و تازه‌نفس انتظار دارند بار دیگر مجدانه پیگیر موضوع بیمارستان سهند شود.

مردم سهند که به کمترین امکانات زندگی راضی هستند، بیش از دو دهه است که برای دریافت کوچک‌ترین خدمات بهداشتی و درمانی ۲۰ کیلومتر مسیر طی می‌کنند تا به تبریز برسند و چه بسا انسان‌هایی که به خاطر همین نبود بیمارستان، راهی مقصد آخرت شده‌اند.

نبود بیمارستان و عدم دسترسی به امکانات مناسب در حوزه بهداشت و درمان حق تضییع شده مردم سهند

یکی از شهروندان شهر جدید سهند به خبرنگار مهر گفت: نبود بیمارستان و عدم دسترسی به امکانات مناسب در حوزه بهداشت و درمان حق تضییع شده مردم سهند است.

رضا امینی با اشاره به موقعیت جغرافیایی شهر جدید سهند، افزایش روز افزون سکنه، جمعیت بالای فعلی این شهر و نبود بیمارستان عمومی و تخصصی متناسب با ساختار شهری و جمعیتی، گفت: طبق بند ۱۲ اصل سوم و اصل بیست و نهم قانون اساسی می‌توان نبود بیمارستان و عدم دسترسی به امکانات مناسب در حوزه بهداشت و درمان را حقوق تضییع شده مردم شهر سهند دانست؛ وعده‌های پوچ مسئولین امر، عدم شفافیت و دغدغه‌مندی متولیان امر در خصوص تأسیس بیمارستان محدود به دولت خاص و با مسئول خاصی نیست.

وی ادامه داد: در دولت دوازدهم که چیزی غیر از وعده سرخرمن و کلنگ زنی نمایشی عایدی مردم شریف سهند نشده و پیگیری‌های شفاهی و حضوری انجام شده در دولت سیزدهم نیز تابه حال کنشی در پی نداشته است.

وعده‌های مسئولین امر در ظاهر هیچ قرابتی با یکدیگر نداردامینی گفت: هیچ اطلاعات شفاف و عیانی در مورد تعداد تخت، تاریخ افتتاح، زمینه‌های ارائه خدمات، نتیجه تأمین پزشکان مورد نیاز و اینکه تأسیس بیمارستان درگیر کدام پیچ مسئولین قرار گرفته وجود ندارد! حتی مشخص نیست این بیمارستان بر اساس آمایش سرزمینی و آمار جمعیتی مصوب آن زمان ساخته خواهد شد یا جمعیت فعلی شهر؟

وی گفت: علاوه بر آن وعده‌های مسئولین امر در ظاهر هم هیچ قرابتی با یکدیگر ندارد. شخصی بیمارستان را ۳۰۰ تخت خوابه عنوان می‌کند! دیگری ظرفیت آن را ۲۰۰ تخت خواب می‌داند؟ دیگر شخصی ۲۲۰ تخت خوابه و طبق آخرین مصاحبه مدیر عامل شرکت عمران سهند ظرفیت بیمارستان ۶۴ تخت خواهد بود با قابلیت ارتقا به ۲۰۰ تخت خواب!

ساخت بیمارستان ۹۵ تختخوابی در شهر جدید سهند

استاندار آذربایجان شرقی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به تعهد شرکت عمران شهر جدید سهند جهت ساخت بیمارستان، افزود: اصل این مصوبه را در سفر قبلی داشتیم اما کمیت و کیفیت محل مورد بحث بود و هماهنگی‌های لازم انجام و مقرر شده است تا بیمارستان ۹۵ تختخوابی توسط شرکت عمران ساخته و توسط دانشگاه علوم پزشکی تجهیز شود.

بیمارستان سهند در فاز اول ۹۵ تختخوابی خواهد بود و در فاز دوم تا ۲۲۰ تختخواب قابل توسعه استمالک رحمتی، ساخت بیمارستان در شهر جدید سهند را مطالبه عمومی دانست و افزود: باتوجه به جمعیت شهر جدید سهند ساخت بیمارستان در این شهر مطالبه عمومی است وزارت بهداشت در این عرصه ورود جدی داشته باشد.

وی افزود: این بیمارستان در فاز اول ۹۵ تختخوابی خواهد بود و در فاز دوم تا ۲۲۰ تختخواب قابل توسعه است و باید اعتبارات لازم برای این موضوع جذب شود.

گفتنی است در سفر اخیر مختار محمدی عضو هیأت مدیره شرکت عمران شهرهای جدید کشور موضوع احداث بیمارستان از دیگر مطالبات مردم سهند عنوان شد و وی اعلام کرد تفاهم نامه با سازمان مجری ساختمان‌های دولتی و عمومی برای احداث یک بیمارستان ۲۲۰ تختخوابی در سهند منعقد شده و عملیات اجرایی آن نیز به زودی کلید می‌خورد.

لینک کوتاه : https://khooshkhabar.com/?p=11768

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.