رئیس سازمان هواپیمایی کشور از اضافه شدن ۱۰۰ فروند هواپیما و هلیکوپتر به ناوگان هوایی کشور طی ۳۳ ماه دولت سیزدهم خبر داد.
به گزارش ایسنا، محمد محمدی بخش در نشست خبری که امروز به منظور تشریح دستاوردهای دولت سیزدهم در صنعت هوایی برگزار شد، اظهار کرد: در سال ۱۴۰۰ صنعت هوایی کشور در معرض تهدیدات بسیاری از جمله کرونا، وضعیت اقتصادی نامناسب شرکتهای هواپیمایی در دنیا و کشور ما، وضعیت نامناسب ناوگان هوایی به دلیل کمبود نقدینگی، زمینگیر شدن هواپیماها، خروج متخصصان از کشور، تشدید تحریمها ظالمانه و حملات سایبری متعدد و …بود.
وی افزود: با همکاری و همراهی مراکز پژوهشی برنامهای با چهار راهبرد طراحی شد که این چهار راهبرد شامل تاب آوری، توسعه ناوگان، نوسازی ناوگان و ساخت هواپیماهای بومی است.
رئیس سازمان هواپیمایی کشور بیان اینکه امروز شاهد حضور هواپیماهای ایرانی در دنیا و هواپیماهای خارجی در ایران هستیم، عنوان کرد: بیش از ۴۰ موافقتنامه بین المللی با همسایگان داریم و تفاهمنامه ای نیز با کشور روسیه به عنوان کشوری صاحب تجربه در بخش هوانوردی امضا شده است.
وی به برخی از دستاوردهای دیگر دولت سیزدهم در صنعت هوانوردی اشاره کرد و گفت: ارتقا جایگاه ساختاری سازمان هواپیمایی، عضویت ایران در پنلهای ایکائو، امضای تفاهمنامههای بینالمللی، افزایش پروازهای بین المللی، تعمیر هواپیماهای غیر ایرانی در ایران، اهدای گواهینامه فرودگاهی، گسترش ناوگان هوایی، تدوین برنامههای توسعه صنعت هواپیمایی از جمله اقدامات در دولت سیزدهم بود.
وی تصریح کرد: در تامین قطع مشکلات جدی داشتیم اما با حضور شرکتهای دانش بنیان و نیروهای متخصص داخلی در حال حاضر در این زنجیره بیش از ۲۰۰۰ قطعه ساخته میشود.
محمدیبخش با بیان اینکه در سه سال گذشته با وجود مواجهه با انواع تحریمها و مشکلات، اما ایمنی و امنیت در صنعت هوایی در عالیترین سطح رعایت شد، افزود: امروز ۲۸ شرکت هواپیمایی خارجی به کشورمان پرواز دارند و در حوزه حمل باری با پنج قاره جهان کار میکنیم.
محمدی بخش در پایان گفت: بیش از ۱۰۰ فروند هواپیما و هلیکوپتر در این ۳۳ماه به ناوگان هوایی کشور اضافه شده که ۵۵ فروند از این میزان به چرخه عملیاتی آمده است.