فرماندار شهرستان مرند، گفت: عدم تسریع در انتقال آب ارس، نگرانیهایی را به وجود آورده است.
زاهد محمودی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در مرند، در خصوص مسائل و مشکلات عمرانی و زیرساختی این شهرستان در حوزههای مختلف، گفت: با توجه به ظرفیتها و پتانسیلهای شهرستان مرند، انتظار میرود مدیران دستگاههای اجرایی مرتبط با همت و تلاش مضاعف برای رفع مشکلات و توسعهٔ زیرساختهای شهرستان تلاش کنند.
وی در خصوص مسائل و چالشهای شهرستان مرند در حوزه راه و شهرسازی ازجمله مسکن ملی، گفت: برخی پروژههای این شهرستان در این حوزه، علیرغم مشخص شدن پیمانکار، وارد مرحله اجرای عملیات نشدهاند.
فرماندار شهرستان مرند، در خصوص مشکلات این شهرستان در حوزه برق، گفت: عدم جابهجایی تیرهای برق و اختلاف بین اداره برق و شهرداری موجب بروز مشکلاتی در این حوزه شده است.
محمودی، یادآور شد: تأمین روشنایی در جاده مرند – تبریز و شهرک میلاد به تأخیر افتاده است که نیازمند توجه جدی مسئولان و مدیران در حوزهٔ برقرسانی است.
وی در خصوص چالشهای آبی شهرستان مرند، گفت: عدم تسریع در انتقال آب ارس و عدم لایروبی رودخانههای سطح شهر مرند به دلیل اختلاف بین امور آب و شهرداری، نگرانیهایی را به وجود آورده و رودخانهها را با خطر جدی روبهرو کرده است.
فرماندار شهرستان مرند در مورد مسائل این شهرستان در حوزه محیط زیست، گفت: تعیین تکلیف تصفیهخانه مرند، ساماندهی زبالهگاههای شهرداریها و پساب خروجی شهر مرند نیاز به توجه جدی دارد.
محمودی در خصوص چالشهای شهرستان مرند در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری، گفت: با توجه به ظرفیت شهرستان مرند در حوزه صنایع دستی کشور، ایجاد نمایشگاه صنایع دستی در این شهرستان موردانتظار است.
بهگزارش تسنیم، شهرستان مرند به مرکزیت شهر مرند در شمال غرب استان آذربایجان شرقی واقع شده است. این محدوده بر مبنای تقسیمات سیاسی سال 1388، دارای دو بخش؛ مرکزی و یامچی و 9 دهستان (شامل؛ بناب، دولت آباد، زنوزق، کشکسرای، میشاب شمالی، هرزندات شرقی، هرزندات غربی، ذوالبین و یکانات) است.
مرکز سیاسی شهرستان، شهر مرند است که در فاصله 57 کیلومتری شمال غرب تبریز و در محور ارتباطی زمینی ایران با ترکیه و اروپا قرار گرفته و از این نظر موقعیت ویژهای در استان و کشور دارد.
بخش مرکزی دارای هفت دهستان و چهار نقطه شهری به نامهای مرند، زنوز، کشکسرای و بناب جدید است.